26 Temmuz 2010 Pazartesi

18 film izleme teknikleri

İnternette film izlerken önümüze tonla sayfa bulunmakta şu web sitelerinin çoğunda gereksiz tanıtımlar , ziyaretçiyi bıktıran veya ne şekilde bahsedeceğimi bilemediğim, monitörün ortasını sarmalayan kocaman bannerlar.
Farkındayım ziyaretçilerde bizler tarzında bu olaydan yoruldunuz ve düzenli 1 web sayfası arayışı durumundasınız ben sizin konumunuzda bulunsam genelde google'da baş pozisyondaki web sitelerine girerim. Bu sayfalar baya bir özgün oluyor.Film seyrederken dikkat çekmemiz diğer mühim olaysa , siteler genelde flash player kullandıkları dolayı , kimi üyeler filmleri izleyemiyor.

Ola ki site düzenli ve toplu değilse bence , bu web sitesinden film seyretmeyin. Sık Sık alayı para hedefli yapılandırılmış faydasız hizmet veren web sayfaları web siteleri konumunda bulunuyorlar.Filmlerle alakalı olarak başka anlatmam gereken şey sa en yeni atılan filmler 'de etkileyici olmuştur. Onlarada bakmanızı isterim .

Film indirirken voluma veya görüntü kaliteside fazla önemli oluyor . Şu çeşit tarzlara üstünde duran web sayfalarında takılmanız bence daha iyi olur .18 film izlerken bu çok önemli oluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder