30 Temmuz 2010 Cuma

18 film internetten izleme methodları

İnternette film izlerken önümüze bir çok sayfa bulunmakta şu sitelerin tümünde artık linkler , kullanıcıyı rahatsız eden veya nasıl bahsedeceğimi bilemediğim, monitörün üstünü saran kocaman reklamlar.
Eminim ziyaretçilerde benim gibi şu durumdan sıkıldınız veya düzenli 1 web sayfası bulma çabası içindesiniz ben ziyaretçilerin konumunuzda olsam sürekli google'da top sıralardaki web sitelerine tıklarım. Onlar yeterli seviyede özgün oluyor.Film izlerken dikkat çekmemiz farklı önemli şeyse , web sayfaları genelde winamp kullandıkları dolayı , bazı ziyaretçiler filmleri seyredemiyor.

Eğer sayfa düzgün veya toplu değilse bence , şu sayfadan film izlemeyin. Çünkü çoğu para hedefli yapılandırılmış faydasız hizmet veren web sayfaları web siteleri konumunda bulunuyorlar.Videolarla alakalı bulunarak öteki anlatmam gereken durum sa en yeni çıkan filmler 'de etkileyici olmuştur. Onlarada göz gezdirmenizi önerim .

Film izlerken ses veya görüntü kaliteside fazla çılgınca oluyor . Bu tür özelliklere üstünde duran sitelerde bulunmanız bence daha güzel karşılanır .18 film izlerken bu çok önemli oluyor. Ses olmadan insan pek zevk alamıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder