29 Temmuz 2010 Perşembe

18 film internetten izle

18 film indirirken karşımıza bir sürü site çıkmakta bu web sitelerinin çoğunda gereksiz reklamlar , ziyaretçiyi bıktıran ve nasıl bahsedeceğimi bilemediğim, monitörün her tarafını kaplayan büyük reklamlar.
Eminim sizde bizler gibi bu durumdan yoruldunuz ve temiz bi web sayfası arayışı içindesiniz ben sizin pozisyonunda olsam hep google'da ilk sıralamadaki sayfalara girerim. Onlar gayet nitelikli gözüküyor.Film seyrederken dikkat çekmemiz öteki mühim olaysa , siteler genelde bs player kullandıkları dolayı , 18 film izlerler kimi üyeler filmleri izleyemiyor.

Ola ki web sayfası kaliteli veya sade falan değilse bence , o sayfadan film izlemeyin. Çünkü tümü para hedefli kurulmuş kötü hizmet veren siteler oluyorlar.Filmlerle alakalı bulunarak diğer anlatmam istenen şey ise en yeni atılan videolar 'de etkileyici olabiliyor. Onlarada göz gezdirmenizi tavsiye ederim .

Film indirirken voluma veya görüntü kalifiyesi acaip önemli oluyor . Şu çeşit özelliklere önem veren sayfalarda bulunmanız bence daha hoş karşılanır .18 film izlerken bu çok önemli oluyor. Ses olmadan insan pek zevk alamıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder